Diari La Veu del País Valencià
Una dona es troba en estat crític després de ser presumptament apunyalada per la seua parella

Una dona de 34 anys roman hospitalitzada “en estat crític” després de ser apunyalada presumptament per la seua parella a Benidorm (la Marina Baixa), un home de 39 que ha sigut detingut, en principi, per temptativa d’homicidi, segons han informat a EFE fonts pròximes a la investigació.

Els fets van ocórrer sobre les 3.30 hores d’aquesta matinada al carrer Veneçuela i un veí va sentir crits procedents de la via pública.

Quan va mirar per la finestra va veure una dona estirada al sòl, per la qual cosa va baixar al carrer, on va comprovar que la persona estava ensagnada i que prop d’ella hi havia un home.

En el moment en què el veí es disposava a cridar al servei d’emergències 112 va passar pel lloc una patrulla de la Policia Nacional, que va comprovar que la dona presentava una ferida per arma blanca al pit. La víctima va assegurar en eixe moment a un dels agents que havia sigut apunyalada per la seua parella, que era l’home que estava amb ella al carrer.

Els agents van detindre l’home, qui va negar els fets i va relatar que estava a sa casa i havia baixat al carrer a socórrer la seua parella perquè havia sigut víctima d’un intent de robatori. No obstant això, ella va assegurar que li havia clavat un ganivet al pit després d’una discussió quan tots dos estaven a la casa.

En una inspecció ocular, els agents van observar que hi havia un rastre de sang des de la via pública on estava la dona fins a l’interior de l’habitatge de la parella. En el saló de la casa hi havia abundant sang i botelles d’alcohol, per la qual cosa se suposa que tots dos havien begut i podrien estar borratxos en el moment de produir-se els fets.

Els agents van trobar en l’habitatge el mànec d’un ganivet, al qual li faltava la fulla, que va ser localitzada més tard en el fons de la piscina de la zona on se situa el domicili. Segons les mateixes fonts, la dona es troba “molt greu” i “en estat crític” a l’Hospital comarcal de la Marina Baixa, a la Vila Joiosa, i presenta, “almenys, una ferida greu per arma blanca al pit”.

Comparteix

Icona de pantalla completa