Diari La Veu del País Valencià
Un ‘ofibús’ de Bankia donarà servei a 25 pobles

RedactaVeu / Castelló.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i el director territorial de Bankia, Miguel Capdevila, han presentat el nou servei de ‘ofibús’ que prestarà servei a 25 pobles xicotets que s’havien vist afectats per la reestructuració de les caixes d’estalvis.

‘L’ofibús’ de Bankia oferirà 20 rutes distintes i donarà servei a un total de 31 pobles, dels quals sis corresponen a la zona nord de València. Les visites d’aquesta oficina mòbil a cada una d’aquestes localitats seran periòdiques en funció de les necessitats.

Els municipis que s’atendran a les comarques del Nord són Algímia d’Almonesir, Artana, Benlloch, Castellnovo, Caudiel, Cervera del Maestrat, Xert, Eslida, Figueroles, el Forcall, Geldo, Montan, Montanejos, Rossell, la Salzedella, la Serra d’en Galcerà, Teresa, Toràs, les Useres, la Vall d’Almonesir, Vilafamés, Vilanova dAlcolea, Vilafermosa, Canet lo Roig i Catí.

‘L’ofibús’ de Bankia tractarà de cobrir les necessitats bancàries del veïnat d’aquests pobles de l’interior, acostarà els serveis financers a tots aquells que per raó d’edat o complexitat de la gestió no poden realitzar-la per mitjans telemàtics, ja que l’oficina mòbil estarà dotada dels mateixos serveis i atenció que una oficina tradicional.

Comparteix

Icona de pantalla completa