Diari La Veu del País Valencià
La campanya ‘Emboli-car’ ja està rodant pels mercats nadalencs de València

La campanya de Nadal ‘Emboli-car’ recorrerà a través d’una unitat mòbil set mercats extraordinaris de València perquè les persones puguen embolicar els regals que compren en botigues de xicotet i mitjà comerç de la ciutat. Aquesta iniciativa de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València s’ha posat en marxa aquest dilluns i rodarà pels carrers fins al pròxim 30 de desembre. La campanya compta amb la participació de 1.000 comerços de València, entre els quals s’han repartit 70.000 papers per a embolicar regals.

La unitat mòbil recorrerà durant aquestes dates els mercats de venda no sedentària d’Algirós, Jerusalem, el Cabanyal, Benicalap, Castella, Torrefiel i el Mercat Central. Aquesta actuació promocional té com a principal objectiu la dinamització i la millora de la competitivitat del xicotet i mitjà comerç de València mitjançant l’impuls de la compra en el comerç tradicional. “Amb aquestes accions volem que el xicotet i mitjà comerç i els mercats extraordinaris tinguen un paper important dins de la campanya nadalenca de la ciutat”, ha explicat el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

Galiana ha recordat que la campanya de Nadal “és la més important per a la Regidoria de Comerç, ja que suposa al voltant del 35% de la facturació de tot l’any”. A més, el regidor ha destacat que durant l’última Junta de Govern Local es va aprovar, junt amb els diferents sectors que formen el comerç de la ciutat, la creació d’una comissió que incloga la participació de grans superfícies en la campanya nadalenca del pròxim any amb l’objectiu d’aconseguir “un Nadal encara més gran”.

Comparteix

Icona de pantalla completa