Diari La Veu del País Valencià
La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, haurà de ser operada després de rebre l’atac de dos gossos

La vicealcaldessa de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, està hospitalitzada després d’haver rebut l’atac de dos gossos, segons han confirmat a Diari La Veu fonts del grup municipal socialista, del qual és portaveu.

Segons informen les mateixes fonts, Gómez seguirà ingressada tota la setmana a l’Hospital Clínic a causa de l’agressió de dos exemplars considerats de raça potencialment perillosa. Aquestos dos gossos van atacar primer Pep, la mascota de la portaveu socialista, i quan ella el va intentar protegir, li van mossegar la mà.

Aquesta agressió li ha afectat l’os i, per això, ha d’estar de moment en observació i serà també sotmesa a una operació. Pep també va patir lesions al coll i es troba fora de perill, tot i que haurà de sotmetre’s a revisions i cures.

Els altres dos gossos anaven amb els seus propietaris però sense morrió. Agents de la Policia Local es van desplaçar al lloc dels fets i van traslladar l’edil a l’hospital per a ser atesa. A més, van interposar denúncia d’ofici per l’agressió.

Comparteix

Icona de pantalla completa