Diari La Veu del País Valencià
CGT, CCOO, Intersindical i UGT es reparteixen a parts iguals la representació del comité d’empresa d’À Punt

El comité d’empresa d’À Punt Mèdia ja té representants. Les eleccions celebrades aquest divendres, 14 de desembre, a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) ha propiciat un comité d’empresa en el qual estaran representats quatre sindicats. Dels més de 400 treballadors dels mitjans de comunicació públics, ha participat un 83% dels treballadors amb dret a vot. L’escrutini ha confirmat la CGT com el sindicat més votat amb 73 vots i 3 representants en el comité d’empresa, els mateixos que tindrà CCOO i Intersindical que han obtingut 72 i 69 vots, respectivament.

Amb més distància, UGT ha sigut el quart sindicat més votat amb 59 vots, que també li permetran tindre 3 representants en el comité d’empresa. El sindicat CSI·F, per contra, amb 23 vots, suma 1 delegat. Dels 299 vots emesos se n’han comptabilitzat dos nuls i un en blanc. Del 83% dels treballadors que ha participat en la votació, 135 vots corresponen a dones i 164 a homes.

Eleccions al CVMC

Així mateix, les eleccions sindicals a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) han donat un empat amb dos delegats als sindicats CCOO i CGT, que hi han obtingut 18 i 16 vots, respectivament. A més, el sindicat UGT ha estat el tercer més votat amb 14 vots i 1 representant.

Comparteix

Icona de pantalla completa