Diari La Veu del País Valencià
Carlos Fabra confessa en la seua autobiografia que el PPCV actual li fa pena

L’expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra presentarà divendres que ve la seua autobiografia, Fabra: I ara què?, escrita amb l’ajuda periodista Jesús Montesinos, on confessa que el PPCV li fa “pena” per haver perdut la seua capacitat d’il·lusionar.

En el llibre, Fabra “repassa tots els temes que durant aquestos anys han envoltat la seua figura, des de la presó fins a la seua relació amb els dirigents actuals del Partit Popular. Una visió d’Espanya, de la Comunitat Valenciana i de Castelló de qui va ser màxim dirigent polític durant més de dues dècades”, assegura l’editorial.

L’obra es divideix en dues parts, una primera escrita en primera persona i una altra basada en una “intensa entrevista” que li va fer Jesús Montesinos, en la qual l’exlíder dels populars “aborda absolutament tots els temes provincials, autonòmics i nacionals, des dels més controvertits fins als més íntims”.

“Un llibre ple de polèmica on cadascuna de les paraules té mil significats”, adverteixen des de l’editorial Sar Alejandria citant una frase de Fabra de la seua autobiografia: “Quina pena fa un PP que guanyava i guanya eleccions per majories absolutes i ara és incapaç d’il·lusionar els castellonencs i els espanyols”. El passat mes de setembre, Carlos Fabra va aparéixer en un acte de Vox celebrat en la Casa de la Cultura de Benicàssim per a presentar el coordinador local de la formació política en aquest municipi castellonenc.

Era el tercer esdeveniment de Vox a què assistia Fabra, condemnat en 2013 per frau fiscal a quatre anys de presó, des del passat mes de febrer.

El passat mes de març, en la seua compareixença davant la comissió d’investigació de les Corts sobre Fira València, va admetre que l’expresident de la Generalitat i del PPCV Francisco Camps és “de les poques persones del PP” amb les quals té relació.

Fabra es troba en llibertat condicional des d’abril de 2017 en haver complit tres quartes parts de la seua condemna. En 2013, l’Audiència Provincial de Castelló el va condemnar a quatre anys de presó i al pagament d’1,4 milions d’euros de multa per quatre delictes fiscals, després de considerar que l’exmandatari havia defraudat a la Hisenda Pública 693.000 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa