Diari La Veu del País Valencià
Eugeni Alemany i Carolina Ferre donaran les campanades d’À Punt

La televisió d’À Punt donarà la benvinguda a l’any 2019 des de la plaça de l’Ajuntament de València. Segons ha pogut saber Diari La Veu, els populars presentadors de la cadena Eugeni Alemany i Carolina Ferre seran els encarregats de retransmetre les campanades des del balcó consistorial. Ferre, presentadora del magazín À Punt directe, i Alemany, del concurs Atrapa’m si pots, són dos dels rostres més coneguts de la cadena, que ha decidit reprendre les retransmissions públiques de la Nit de Cap d’Any a la capital.

Durant els anys sense radiotelevisió pública, l’Ajuntament de València ha sigut l’encarregat d’oferir el senyal a les cadenes privades que han volgut fer la retransmissió. Però, tal com va avançar aquest diari el passat 28 de novembre, À Punt i el consistori feia unes setmanes que negociaven la retransmissió de les campanades des de la plaça de l’Ajuntament. Només faltava per desvelar els noms.

Les campanades seran el colofó a la festa que durant tot el dia es viurà a la plaça de l’Ajuntament de València, que es convertirà el 31 de desembre en una pista de ball per a acomiadar l’any i donar la benvinguda al 2019. La festa per a la Nit de Cap d’Any d’enguany suma una celebració matinal adreçada als més menuts amb música i espectacles pensats per a tots els públics. L’esdeveniment serà el preàmbul del ritual nocturn del 31 de desembre, on com des de fa quatre edicions els valencians podran menjar-se el raïm al carrer al ritme dels discjòqueis Boccachico, Cinnamon DJ i Innmir.

Segons va explicar el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, la festa a la plaça de l’Ajuntament començarà a les 22.30h i acabarà a la 01.45h de l’1 de gener de 2019. Durant eixes hores, la plaça s’omplirà d’un espectacle de llum, pirotècnia i música a càrrec de Boccachico, Cinnamon DJ i Innmir per a menjar-se el raïm i donar la benvinguda al nou any.

Comparteix

Icona de pantalla completa