Diari La Veu del País Valencià
L’exdirector econòmic de les Arts serà el nou gerent de Las Naves

L’exdirector general econòmic del Palau de les Arts Francisco Potenciano serà el nou gerent del centre d’innovació Las Naves de València i substituirà en el càrrec Sonia Gadea, que ha decidit reprendre la seua carrera funcionarial, segons han informat a Europa Press fonts de la Regidoria d’Innovació Social, de la qual depén el centre.

El patronat de Fundació Las Naves, dependent de l’Ajuntament de València, es reunirà la setmana vinent, probablement dijous, per a fer efectiu el nomenament de Francisco Potenciano. L’exresponsable econòmic del coliseu operístic va deixar el seu càrrec al capdavant de les Arts a principis d’aquest desembre, després de quasi cinc anys en què va assumir diverses responsabilitats al teatre d’òpera, per “raons personals i professionals” així com per a “aprofundir i tancar el nou cicle derivat del nou Patronat de la fundació”.

Des del departament municipal han destacat que el perfil de Potenciano “encaixava moltíssim” amb les necessitats del centre. Han posat en valor que es tracta d’un “funcionari de carrera amb moltíssims anys d’experiència” que ha “estat en una fundació de primer ordre com són les Arts”, una “experiència més que dilatada en un organisme de la mateixa naturalesa que Las Naves”. A més, han ressaltat que “ha treballat amb diferents partits polítics” i és “independent”.

L’eixida de Gadea es deu al fet que “preferia tornar a la seua carrera funcionarial”. Des de la Regidoria han agraït el seu “excel·lent treball” i han assegurat que no hi ha hagut “cap problema” ni “retret” durant el seu treball al capdavant de las Naves, que ha dut a terme en “bona sintonia” amb l’Administració.

Comparteix

Icona de pantalla completa