Diari La Veu del País Valencià
A Toni Cantó no li agrada la felicitació de Nadal de Paula Bonet: ‘Es la alegría de la huerta’

Al diputat de Ciutadans Toni Cantó no li pareix bé res del que fa l’Ajuntament de València. Si fa unes setmanes el parlamentari difonia una fake news atribuint a l’equip de govern municipal (conformat per Compromís, PSPV i València en Comú) la responsabilitat d’una campanya publicitària contra els tòpics espanyols encarregada realment per la fundació privada Premis Jaume I, aquest dijous carrega contra el “tripartit” per la felicitació nadalenca.

Cantó ha retret en el seu compte de Twitter la poca alegria que, en la seua opinió, transmet la felicitació de Nadal de l’Ajuntament de València. El que fa, deliberadament o no, però, és carregar contra la reconeguda il·lustradora valenciana Paula Bonet, a qui el consistori de la capital va encarregar el disseny de la felicitació de Nadal.

Segons va explicar el passat dilluns l’Ajuntament de València, per a aquest Nadal el consistori havia proposat a la dissenyadora de Vila-real elaborar un dibuix “en què predominara la meditació, la mirada interior i la introspecció, que també es dóna en aquestes dates”.

Paula Bonet, llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, és una de les il·lustradores espanyoles de més èxit i el seu treball, tant en obres pròpies com il·lustrant textos i poemes aliens, ha aconseguit un ampli reconeixement tant dins com fora del país, cosa que compagina amb les seues col·laboracions en mitjans de comunicació, escenografia, cartelleria i pintura mural.

Comparteix

Icona de pantalla completa