Diari La Veu del País Valencià
Vueling obri una ruta València-Lisboa per a l’estiu de 2019

Vueling ha anunciat aquest dimecres la nova ruta València-Lisboa per a la temporada d’estiu 2019, una connexió que se suma a la voluntat de la companyia per a millorar la seua presència a València, on basarà un segon avió i obrirà altres quatre destinacions a Catània, Gran Canària, Lanzarote i Fuerteventura per a la temporada estival.

La companyia comptarà entre els mesos d’abril i octubre de 2019 amb 895.920 seients a la venda des de València per a un total de 17 rutes directes. El nou enllaç a Lisboa començarà a operar a partir del 3 d’abril, amb tres freqüències setmanals, els dimecres, dijous i divendres, per a la qual cosa s’han posat a la venda un total de 32.400 seients.

La nova ruta a Lisboa és la 17a operada per Vueling a València, juntament amb les rutes amb la Corunya, Amsterdam, Algèria, Barcelona, Bilbao, Brussel·les, Eivissa, Mallorca, París, Roma, Sevilla, Tenerife, Catània, Lanzarote, Fuerteventura i Gran Canària, aquestes quatre últimes noves.

Per al pròxim estiu 2019, Vueling comptarà en total amb 895.920 seients des de València. Des de la seua arribada a València l’any 2005 amb les rutes a Eivissa i Brussel·les, Vueling ha continuat operant ininterrompudament en l’aeroport.

En 2018, és la segona aerolínia a Manises, on compta amb un 10% de la quota de mercat i entre els mesos de gener i novembre ha transportat més de 700.000 passatgers.

Comparteix

Icona de pantalla completa