Diari La Veu del País Valencià
Puig anuncia un pla per a reduir la burocràcia i agilitzar l’activitat econòmica

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimecres que en els pròxims mesos es posarà en marxa el Plan Agiliza per a incentivar l’activitat econòmica i reduir la burocràcia. Puig ha fet aquest anunci durant la seua intervenció en el Fòrum Econòmic del Santander i el diari Levante ha afirmat que el pla és un “vell anhel” que es complirà perquè compta amb la participació de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i plasma l’objectiu de ser un govern “proactiu” davant l’activitat econòmica.

Segons ha avançat, el pla permetrà reduir en més d’un 30% el temps de tramitació dels expedients urbanístics amb mesures com que els informes sectorials es demanen una sola vegada en el procediment. “Això significa una reducció de terminis de més d’un any, ja que ara consumeixen una mitjana de dos o tres anys, encara que hi ha casos de demores de més de huit”, ha asseverat.

El president ha afirmat que, amb aquestes mesures, s’aconseguirà augmentar un 10% la resolució de tramitacions i es contribuirà a incrementar la inversió en 500 milions d’euros a l’any.

Comparteix

Icona de pantalla completa