Diari La Veu del País Valencià
Antifrau no detecta corrupció en unes campanyes de Comerç denunciades pel PP de València

L’Agència Valenciana Antifrau ha resolt que “no s’han acreditat fets que puguen constituir frau o corrupció” en les adjudicacions de les campanyes de Bonic/a Fest i de Sant Dionís de l’Ajuntament de València, segons han indicat a EFE fonts municipals.

Ambdues campanyes van ser denunciades pel grup del Partit Popular a l’Ajuntament de València per fraccionament de contractes a l’Agència Antifrau, que segons les mateixes fonts ara ha resolt de forma favorable al Consistori. “Després de la revisió de la documentació aportada per l’Excel·lentíssim Ajuntament de València que obra en l’expedient, aquesta Agència conclou que no s’han acreditat fets que puguen constituir frau o corrupció”, assenyala la institució.

Segons l’Agència, “no consta” en la documentació aportada per l’Ajuntament “informes de legalitat o de fiscalització discrepants amb la contractació de la infraestructura necessària” per a la campanya Bonic/a Fest i la promoció comercial de Sant Dionís dels anys 2016 i 2017.

A mitjan setembre, el PP de València va denunciar que l’adjudicació del festival Bonic/a Fest es va concedir sense concurs públic, amb un cost total de 180.000 euros, i que l’import total de la campanya es va dividir en deu contractes.

Comparteix

Icona de pantalla completa