Diari La Veu del País Valencià
Love of Lesbian s’incorpora al cartell del SanSan 2019

El grup Love of Lesbian s’uneix al cartell de la sisena edició del SanSan Festival, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d’abril a Benicàssim (la Plana Alta). La banda catalana forma així cartell junt amb altres artistes ja anunciats com ara Izal, C. Tangana, Miss Cafeina, La Casa Azul, Fuel Fandango o Rozalén, així ho ha exposat l’organització en un comunicat aquest dilluns. Love of Lesbian aterrarà al recinte de festivals de Benicàssim per a celebrar els seus vint anys de carrera i interpretar des de les seues cançons més clàssiques i conegudes de la seua discografia, fins al tema que van presentar recentment ‘El astronauta que vio a Elvis’, el tema compost per a l’adaptació cinematogràfica de l’obra de l’il·lustrador valencià Paco Roca Memorias de un hombre en pijama.

Esta última incorporació se suma a altres artistes ja anunciats com ara La Pegatina, Los Auténticos Decadentes, Xoel López, Triángulo de Amor Bizarro, Carolina Durante, Morgan, Second, Shinova, Cala Vento, Jacobo Serra, Tu Otra Bonita, Los Vinagres, Bazzookas, Badlands i Monterrosa. Amb aquesta nova confirmació, el festival SanSan conforma un dels cartells més “complets i atractius” de l’oferta festivalera del pròxim any, tal com indiquen des de l’organització.

El festival augura una de les edicions més “brillants, èpiques i ineludibles” de la seua història, i servirà de tret d’eixida a la nova temporada de música a l’aire lliure de l’estat espanyol. Comptarà amb més de 30 artistes, tres escenaris, zones de restauració i àrees de descans.

Comparteix

Icona de pantalla completa