Diari La Veu del País Valencià
À Punt celebra el primer aniversari de la ràdio amb una programació especial

La ràdio d’À Punt celebra aquest dimarts, 11 de desembre, el seu primer aniversari amb una programació especial per a recordar els primers dotze mesos d’emissions radiofòniques públiques.

Aquest mes de desembre farà un any des de l’inici de les emissions del magazín Al ras, que l’11 d’aquest mes en 2017 va estrenar-se de la mà de Jèssica Crespo, la primera veu de la ràdio pública valenciana. Per això la programació de la televisió i de la ràdio estaran farcits de continguts que recorden aquest primer any de vida. Les tres hores de durada del magazín Al ras giraran al voltant d’aquesta efemèride i es podran seguir a través de streaming per la web i les aplicacions. Per aquest espai passaran tots els programes de la ràdio i els seus protagonistes. I entre d’altres, s’entrevistarà el cantautor Pau Alabajos i el cuiner Ricard Camarena, que van apadrinar el primer programa.

D’altra banda, Territori sonor celebrarà aquest primer any en dos programes, dimarts i dimecres, en directe des de la Universitat Miguel Hernández d’Elx amb alumnat de Periodisme i Comunicació Audiovisual. Durant els programes també es mostrarà el ventall de propostes musicals de les comarques de l’Alt Vinalopó, el Baix Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l’Alacantí i el Baix Segura.

Finalment, els dos magazins de la televisió d’À Punt donaran una cobertura especial al primer aniversari de la ràdio pública. Tant El Matí À Punt com À Punt Directe connectaran en diferents moments amb els programes de la ràdio i parlaran amb els seus protagonistes.

Comparteix

Icona de pantalla completa