Diari La Veu del País Valencià
València es prepara per a l’obertura imminent del pàrquing de Bruges

L’Ajuntament de València, a través del servei de Mobilitat Sostenible, farà zona per a vianants aquest dimarts el carrer del Peu de la Creu de la ciutat davant l'”obertura imminent” de l’aparcament Centre Històric-Mercat Central en la plaça de Bruges, segons ha informat el consistori en un comunicat. Així, ha explicat que aquesta acció obliga l’emplaçament de la rampa d’eixida d’aquest estacionament. El tancament del carrer al pas de vehicles s’efectuarà mitjançant senyalització i dues jardineres en la seua entrada des de la plaça de Joan de Vila-rasa.

El flux actual de trànsit d’aquesta via desemboca en el punt en què es va decidir instal·lar una de les rampes d’accés a l’aparcament. Així mateix, l’Ajuntament ha destacat que fent aquest carrer zona per a vianants no s’impedirà l’accés als vehicles d’emergència i als de logística en horari de càrrega i descàrrega. No obstant això, la desembocadura amb l’avinguda de l’Oest estarà definitivament tancada per coincidir amb el punt en què es va obrar la rampa d’eixida de l’aparcament, ha precisat el consistori.

Així mateix, s’ha indicat que la zona per a vianants “no revesteix especial complexitat per al veïnat i residents, atés que en aquest carrer no hi ha cap gual o accés a garatge”. L’eixida dels vehicles autoritzats per a accedir a ella d’acord amb la reglamentació vigent es realitzarà pel carrer de Maldonado. Aquest dilluns s’ha comunicat al voltant de la posada en marxa de la mesura que serà efectiva aquest dimarts a primera hora del matí. Aquest dimarts a la vesprada començaran les operacions per a condicionar provisionalment la plaça de Bruges amb vista a l’obertura del nou aparcament, ha agregat l’Ajuntament.

Comparteix

Icona de pantalla completa