Diari La Veu del País Valencià
L’ocupació dels hotels de València ronda el 80% en el pont de la Puríssima

El pont festiu de la Puríssima ha vingut acompanyat de bon temps i unes xifres molt positives per al començament de la temporada baixa als hotels de València, que han registrat un 79,5% d’ocupació mitjana, segons les dades registrades per BigDataHosbec. El preu mitjà per nit ha estat en 117 euros per als hotels d’HosbecValencia, establiments de 4 i 5 estreles de la ciutat de València. Els responsables d’HosbecValencia han valorat molt positivament aquestos registres d’ocupació hotelera, que posicionen la ciutat com una de les destinacions preferides no solament en l’àmbit estatal sinó també internacionalment.

El mes de novembre marca tradicionalment el començament de la temporada baixa en el sector, i ha registrat una mitjana d’ocupació del 68,6% als hotels d’HosbecValencia, a pesar que el cap de setmana de la Marató de València els hotels van aconseguir un 85% d’ocupació punta.

Els turistes internacionals copen el mercat

Novembre també ha portat un augment dels visitants espanyols, que suposen un 33,4% del total de turistes. El nombre d’estrangers, no obstant això, encara conforma un alt percentatge del total de turistes allotjats en hotels amb un 66,3% de quota de mercat al novembre.

Regne Unit se situa al capdavant del rànquing per països, amb un 10,4% de quota, amb Alemanya en segona posició amb 8,82% i Holanda en tercer lloc amb un 8,09%.

Per categories, l’ocupació registrada en aquest mes de novembre ha destacat els hotels de 4 estreles sobre els de 5. Els hotels de 5 estreles han registrat una mitjana mensual d’ocupació d’un 64% mentre que els de 4 estreles s’han elevat fins a un 73,9%.

La previsió d’ocupació per a la primera quinzena de desembre frega el 52% encara que aquesta dada es modificarà a l’alça en el resultat final a la vista dels bons registres d’aquest últim pont.

Comparteix

Icona de pantalla completa