Torra inicia un dejuni de 48 hores i passarà dues nits al monestir de Montserrat

El president català se solidaritza a títol personal amb "els companys a la presó en vaga de fam"
9 desembre 2018 01:00h
Torra ha visitat el Dipòsit del Rei Martí de Barcelona, on divendres algunes persones van començar un dejuni encadenat de diversos dies.

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha iniciat a les 9 del matí d'aquest diumenge un dejuni de 48 hores en solidaritat amb els polítics presos en vaga de fam. Torra ha visitat poc després el Dipòsit del Rei Martí de Barcelona, on divendres algunes persones també van començar un dejuni encadenat de diversos dies.

Aquest diumenge està previst que Torra es reunisca amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, per a parlar sobre l'actuació dels Mossos, i a la vesprada es desplaçarà al monestir de Montserrat, on també s'iniciarà un dejuni col·lectiu, i passarà dues nits al centre benedictí.

Dimarts al matí acabarà el dejuni i presidirà la reunió setmanal del Consell Executiu. A hores d'ara, l'agenda pública del president no preveu cap acte oficial per aquest dilluns.

D'aquesta manera, Torra se solidaritzarà a títol personal amb els presos en vaga de fam i pretén mostrar la "solidaritat, respecte i admiració pel coratge dels companys a la presó en vaga de fam".

next