Diari La Veu del País Valencià
Detingut un home que va tornar a un supermercat a buscar la cartera que li va caure mentre robava

Agents de la Policia Nacional han detingut en un establiment comercial del districte de Trànsits de València un home de 43 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació després de sostraure un formatge i una espatla ibèrica que ascendien a 28 euros. L’ara arrestat va tornar al supermercat a recuperar la cartera que havia perdut durant el robatori, moment en què va ser interceptat per la Policia.

Segons un comunicat de la Prefectura, els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a l’establiment comercial on, pel que pareix, una persona havia forcejat amb un vigilant després de ser sorprés amb productes amagats en la seua roba.

Els policies es van dirigir al lloc i van esbrinar que, moments abans, un home havia introduït diversos productes de l’establiment entre la seua roba i havia intentat abandonar el lloc sense pagar-los, moment en què va ser interceptat pel vigilant de seguretat i va aconseguir fugir de l’establiment.

Durant el forcejament, l’ara detingut hauria perdut la seua cartera i va decidir tornar per ella, moment en el qual els policies ja es trobaven en l’establiment amb el vigilant. Després dels esbrinaments oportuns, el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comparteix

Icona de pantalla completa