Diari La Veu del País Valencià
Jorge Rodríguez ja és el candidat oficial del PSPV a l’Alcaldia d’Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent (la Vall d’Albaida), Jorge Rodríguez, ha quedat proclamat candidat del PSPV-PSOE a la reelecció per a les eleccions municipals de 2019, ja que ningú ha sol·licitat la celebració de primàries i el sumari de l’Operació Alqueria on està investigat segueix declarat secret. A les 14.00 hores d’aquest dimecres ha finalitzat el termini per a sol·licitar primàries per a l’Alcaldia d’Ontinyent i no s’ha presentat cap sol·licitud, per la qual cosa Rodríguez, en virtut de l’acord al qual van arribar el PSPV i el PSOE, passa a ser automàticament candidat, segons han indicat fonts del PSPV-PSOE.

Rodríguez ja va ser proclamat candidat el passat 26 de setembre perquè en els municipis de més de 50.000 habitants amb alcalde socialista només es preveia celebrar primàries si així ho demanava el 50% de l’agrupació municipal i a Ontinyent ningú ho va fer.

En tot moment des de la seua detenció en juny de 2018, Jorge Rodríguez ha defensat la seua innocència i, per tant, la intenció de presentar-se a les eleccions municipals de maig de 2019. En aquest sentit, Rodríguez va insinuar que si el PSOE no el deixava presentar-se en la llista del PSPV, ho faria en una agrupació d’electors.

Comparteix

Icona de pantalla completa