Diari La Veu del País Valencià
El Consell destitueix Consuelo Ciscar al capdavant de l’IVAM

Europa Press / València.

La Generalitat valenciana convocarà un procediment obert mitjançant el qual encomanarà a un comitè d’experts “de reconegut prestigi” l’elecció de la persona més adequada” per ocupar la direcció de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), que actualment està en mans de Consuelo Ciscar.

Així ho ha anunciat el vicepresident i portaveu del Govern valencià, José Ciscar, en la roda de premsa posterior al ple del Consell, que ha aprovat aquesta mesura.

Ciscar ha detallat que hui mateix convocarà el Consell Rector del museu valencià i en uns quinze dies es reunirà per a aprovar les bases d’aquest procés, que atendrà criteris de “mèrit, igualtat i capacitat”.

El portaveu de l’executiu autonòmic -que ha declarat que sota el mandat de Ciscar el museu ha multiplicat les seues donacions i s’ha convertit en el “sisè museu d’art contemporani més visitat”- ha assenyalat que el mètode de convocar un concurs per a seleccionar el director ja es duu a terme en rellevants institucions museístiques del país, entre les quals ha citat el Centre d’Art Reina Sofia i el MACBA, entre altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa