Diari La Veu del País Valencià
Marzà precisa que l’eixida de Potenciano forma part del ou full de ruta de les Arts

El conseller de Cultura, Vicent Marzà, ha informat aquest dilluns que l’acord entre el Patronat de les Arts amb el director general del coliseu valencià, Francisco Potenciano, perquè abandone el càrrec és una decisió “pactada dins del nou full de ruta” d’aquest organisme.

Marzà, en declaracions als periodistes abans de participar en una jornada adreçada a càrrecs institucionals i orgànics de Compromís, ha precisat que “és un acord que teníem pres tant per Potenciano com per les Arts” i ha afegit que “entra dins de la normalitat dels canvis estructurals que hem estat introduint” al coliseu.

El conseller ha manifestat que el director general de les Arts va dir que “acabava la seua etapa professional” en aquest organisme i ha agraït el seu treball al capdavant de la gestió del coliseu valencià.

Marzà ha afegit que aquesta qüestió estava, a més, “pactada” dins del full de ruta de la reconversió del Patronat de les Arts en una societat “més oberta, amb nous reptes, i un nou model de gestió tècnica i administrativa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa