Diari La Veu del País Valencià
A la carta i en directe: les televisions intel·ligents ja disposen de tots els continguts d’À Punt

À Punt Mèdia ha llançat aquest divendres la primera aplicació per a les televisions intel·ligents amb sistema operatiu Android. L’aplicació, que és gratuïta, permet veure tots els continguts audiovisuals de la radiotelevisió valenciana que estan en la web, com ara vídeos, podcasts o programes.

Així, a través d’aquesta nova ferramenta també es podrà seguir l’emissió en directe de la televisió i de la ràdio, així com les emissions exclusives en línia. Aquesta és la primera de les cinc aplicacions previstes per À Punt per a la televisió connectada amb Android, Apple, LG i Samsung.

Aquest llançament representa una nova fase en l’objectiu dels mitjans públics valencians d’adaptar tots els continguts als nous hàbits i dispositius. Una adaptació més necessària en el cas dels més xicotets de la casa.

El primer pas d’aquesta estratègia va ser el llançament de la web, en abril passat. Després vingueren les aplicacions per al mòbil generalista, en juny; de La Colla, en juliol, i d’Els Bíters, en novembre, totes disponibles de forma gratuïta per a Android i iOS.

Comparteix

Icona de pantalla completa