Diari La Veu del País Valencià
L’EMT incorporarà 48 nous autobusos híbrids en el primer trimestre de 2019

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València aprovarà el proper dilluns, 3 de desembre, en el Consell d’Administració l’adjudicació de la compra de 12 autobusos híbrids estàndard per un import de 3,55 milions d’euros. Aquestos vehicles se sumaran als 35 autobusos híbrids articulats que es van adquirir el passat mes de febrer, per la qual cosa en el primer trimestre de 2019 es posaran en circulació un total de 48. Amb aquest reforç de flota, la companyia que presideix Giuseppe Grezzi pretén respondre a l’augment d’usuaris dels últims anys.

La reunió del Consell d’Administració de l’EMT del pròxim dilluns tindrà com a únic punt de l’ordre del dia l’adjudicació de l’adquisició dels 12 busos híbrids.

Al concurs obert, que es va iniciar el passat mes de setembre, s’han presentat cinc ofertes de les empreses “més potents” del sector. La guanyadora ha sigut la més econòmica i la que millor balanç ha tingut en la relació cost, manteniment, garanties i emissions.

De fet, gràcies a la competència, l’Empresa Municipal de Transports de València s’ha estalviat 200.000 euros en adjudicar els autobusos per un import inferior al preu d’eixida.

El també responsable local de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat sobre aquest tema: “Una vegada més, les xifres ens donen la raó i amb aquesta nova compra estem demostrant l’aposta que la Regidoria i l’Ajuntament de València estan fent pel transport públic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa