Diari La Veu del País Valencià
La jutgessa del cas Màster arxiva la investigació contra l’exministra Montón

La jutgessa del cas Màster i titular del jutjat d’instrucció 51 de Madrid, Carmen Rodríguez-Medel, ha arxivat provisionalment la investigació oberta contra l’exministra de Sanitat Carmen Montón.

Les actuacions es van obrir per una denúncia anònima després que isqueren a la llum informacions sobre el plagi del treball de fi de màster d’Estudis Interdisciplinars de Gènere que l’exministra va cursar a la Universitat Rei Juan Carlos de Madrid i que la van forçar a dimitir.

La causa estava oberta pels suposats delictes de suborn impropi i prevaricació administrativa però la jutgessa ha decidit arxivar-la –amb el vistiplau de la Fiscalia– perquè “no queda degudament acreditada la perpetració de cap infracció penal”. Aquesta decisió es pot recórrer.

La resposta de Manolo Mata

El síndic del PSPV a les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha assegurat que “mai” no ha dubtat que Carmen Montón “no ha comés cap delicte” al mateix temps que ha considerat que va assumir una responsabilitat política amb la seua dimissió que “potser va ser innecessària”. Mata ha agregat que l’exministra és amiga seua i que “continua sent una qualificada militant del PSPV”.

Comparteix

Icona de pantalla completa