Diari La Veu del País Valencià
L’empresa belga Fosbury’s Mon NV gestionarà l’antiga estació marítima de la Marina

La Comissió Delegada del Consell Rector del Consorci València 2007 ha aprovat per unanimitat la proposta d’adjudicació a l’empresa belga Fosbury’s Mon NV de la concessió d’ús de l’edifici de l’antiga estació marítima de la Marina de València per a la ubicació d’un hub tecnològic, amb una durada de 25 anys.

Així ho ha acordat aquest dimarts l’òrgan compost per representants de les tres administracions consorciades –Ajuntament de València, Generalitat Valenciana i govern espanyol– i presidida pel director general, Vicent Llorens, informa el Consorci València 2007 en un comunicat.

A iniciativa de Biohub VLC SL, la comissió també ha donat llum verda a l’inici dels tràmits per a la concessió d’ús de la Base 5 de la Marina de València, amb la finalitat d’instal·lar un centre empresarial del sector biotecnològic i farmacèutic per a un període de deu anys.

D’altra banda, en la sessió s’ha aprovat el procediment d’informació pública per a atorgar dues concessions d’ocupació. La primera, de 30 metres quadrats, va ser sol·licitada pel Club de Pesca La Marina de València per a desenvolupar l’activitat de pesca des d’embarcació. L’altra, de 15 metres, a petició de l’escola de busseig Buceo Politsub SL per a guardar els equips i materials de treball.

Comparteix

Icona de pantalla completa