Diari La Veu del País Valencià
Bonig assegura tindre una bona relació amb Camps, Fabra, Zaplana, Rajoy i Aznar

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha afirmat aquest dilluns que no té “cap problema” amb els expresidents del seu partit, ni en l’àmbit estatal ni autonòmic, i ha assegurat que manté una bona relació amb Francisco Camps, Alberto Fabra, Eduardo Zaplana, José María Aznar i Mariano Rajoy. Bonig ha fet aquestes declaracions en el Foro #IDEASFAES, que se celebra a València sota el títol ‘Fiscalitat, finançament autonòmic i gestió pública: claus del debat a Espanya i a la Comunitat Valenciana’ i que clausura l’expresident del govern espanyol i president de la Fundación FAES, José María Aznar.

La presidenta del PPCV ha manifestat que no havia assistit anteriorment a altres trobades de FAES perquè no se la va convidar, però l’organització li va telefonar i li va demanar disculpes, ja que es tracta d’un fòrum privat empresarial. En aquesta ocasió per expressa indicació de l’organització i d’Aznar se l’ha convidada a assistir i ella ha acudit “gustosa a escoltar a qui ha sigut president del govern” i del seu partit. “També a més gent, entre ells Vicente Garrido”, ha afegit Bonig. “Quan em conviden, vaig, però és una qüestió d’educació que si no et conviden a un lloc, no vages. Jo almenys no faré com [Enric] Morera que es cola sense estar convidat a molts llocs”, ha manifestat.

Preguntada si la seua assistència està relacionada amb la relació que manté el president del PP, Pablo Casado, amb Aznar, Bonig ha dit que no té “cap problema” ni amb els presidents nacionals del seu partit ni amb els autonòmics. “Tinc bona relació tant amb Camps, amb Fabra, amb Zaplana com amb Aznar i Rajoy, i divendres vam estar a Sant Joan d’Alacant entregant-li a Rajoy un premi. Per part meua, cap problema”, ha insistit.

Bonig ha defensat que és important estar en aquests fòrums i escoltar gent que ha tingut responsabilitats polítiques, “amb encerts i amb errors, però importants responsabilitats polítiques”, i ha declarat sentir-se orgullosa que “hagen sigut i formen part” del PP.

Comparteix

Icona de pantalla completa