La policia deté dos homes per abusar, gravar i difondre per Whatsapp l'agressió sexual a una dona

La mare de la víctima va alertar els agents de l'existència d'un vídeo on apareixia la seua filla
/ València
25 novembre 2018 01:00h
Els dos suposats agressors han passat a disposició judicial.

Agents de la Policia Nacional han detingut a una localitat valenciana dos homes, de 29 i 47 anys, com a presumptes autors de dos delictes: el més jove d'un delicte d'abús sexual i l'altre d'un delicte de descobriment i revelació de secrets. Pel que pareix, mentre el més jove tractava de tocar els genitals a una dona, l'altre els gravava i posteriorment difonia el vídeo a través de Whatsapp sense el consentiment de la víctima.

Segons un comunicat de la Comandància, les recerques es van iniciar en tindre coneixement els policies que una dona s'havia assabentat de l'existència d'un vídeo amb contingut sexual en el qual apareixia la seua filla. Durant la investigació, els agents van esbrinar que el vídeo havia sigut difós a través de Whatsapp i que en aquest es podia veure una dona mentre es llavava les seues parts íntimes en un bidé i un home, pel que sembla, li les tocava, mentre un altre ho gravava, sense el consentiment d'aquesta. Els policies van esbrinar que el vídeo fins i tot havia sigut vist per la filla de la víctima.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van descobrir la identitat dels dos homes, que, després de presentar-se en comissaria, van ser detinguts –un té antecedents delictius –i han passat a disposició judicial.

next