Diari La Veu del País Valencià
València guanya el premi a la Millor Destinació turística dels premis Bea World a Portugal

La ciutat de València ha sigut reconeguda com la Millor Destinació-Convention Bureau en 2018, premi que va rebre aquest divendres a la nit durant la gala de Bea World celebrada a Coïmbra (Portugal), on es van fallar els Best Location Awards, premis que promouen l’excel·lència en els esdeveniments i on València era finalista en la seua categoria, al costat de París i de Sevilla.

La primera tinent d’alcalde i presidenta de la Fundació Turisme València –entitat de la qual depén el programa València Convention Bureau–, Sandra Gómez, ha destacat en un comunicat que “es tracta d’un reconeixement a tot el sector turístic MICE valencià, a les professionals i entitats turístiques; seus de congressos i esdeveniments, i serveis complementaris que fan un treball excel·lent. “Gràcies a tots ells, València projecta, a nivell nacional i internacional, la imatge de destinació competitiva i de qualitat”, ha agregat Gómez.

Així mateix, ha afegit que “València ha posat el focus en el turisme MICE i els resultats, tant a nivell de reconeixement com de nombre d’esdeveniments en la ciutat i de perspectives, són molt optimistes”. “Apostem pel turisme de congressos, incentius i reunions perquè afavoreix la sostenibilitat i la rendibilitat de l’activitat turística, entre uns altres, per l’elevada despesa mitjana i la capacitat prescriptora del visitant”, ha agregat.

Des de BEA entenen que la ubicació on ocorre l’esdeveniment és fonamental per a l’èxit d’aquest. Per açò, en aquesta convocatòria inclouen, per primera vegada, la categoria de destinacions per a posar en valor els millors llocs per a esdeveniments i les millors destinacions i Convention Buraeu del món i consideren València com la més destacada.

Així mateix, el reconeixement ve per part dels professionals del sector turístic, ja que en el Best Location Awards, principal reconeixement internacional de la indústria, compten amb un jurat compost per representants d’associacions estatals d’agències d’esdeveniments de tot el món.

València, Millor Destí Mice Nacional 2018

També vinculat al segment de turisme de reunions, congressos i incentius, València arreplegava la passada setmana el premi a la Millor Destinació MICE nacional 2018 atorgat per IBTA, la major organització espanyola de viatges i reunions d’empresa.

Tots dos són reconeixements assignats per professionals del sector que valoren l’esforç que s’està fent des de València, a través de la Fundació Turisme València i de totes les empreses i seus que formen el Programa Convention Bureau. Aquest programa, participat activament pel sector empresarial valencià, té l’objectiu d’establir les línies d’actuació necessàries per a posicionar València com a destinació MICE principal no solament a nivell nacional sinó també internacional.

Comparteix

Icona de pantalla completa