Diari La Veu del País Valencià
González Pons demana un carrer per a Barberá en el segon aniversari de la seua mort

El portaveu del PP en el Parlament Europeu i exconseller valencià, Esteban González Pons, ha recordat aquest divendres l’exalcaldessa Rita Barberá, que va morir fa dos anys a causa d’un infart, i ha demanat un carrer en el seu honor.

“Hui es compleixen dos anys de la mort de Rita Barberá. Jo la trobe a faltar cada dia més. I crec que València també. Seguisc pensant que se li deu un carrer”, ha manifestat Pons en un missatge en el seu compte de Twitter, que ha arreplegat Europa Press.

A més, l’exconseller valencià ha afirmat que no han aprés “res” de la mort de Barberá. “I potser tampoc d’ella. O se’ns ha oblidat”, ha manifestat.

“No t’oblidem”

També el PPCV ha recordat l’exedil en el seu compte oficial de Twitter. “Hui fa dos anys que va morir la nostra companya, Rita Barberá. Allà on estigues, no ens oblidem de tu, Rita”, ha postil·lat.

El partit l’ha definit com “la millor alcaldessa que València ha conegut i una gran companya i amiga per a tots els membres del Partit Popular”. “Gràcies pel teu incansable treball, Rita”, ha indicat.

El senador Pedro Agramunt també s’ha sumat als missatges de record, amb fotos dels anys que van compartir treballant després de conéixer-se “en els anys 70”. “Et devem molt, alcaldessa Barberá!”, ha proclamat. En semblants termes, el senador Agustín Almodóbar també ha destacat la seua vida “entregada”, mentre l’exconsellera María José Català ha posat en valor el seu “incansable treball en el servei públic”. Tots dos han coincidit que “Rita sempre serà ‘l’Alcaldessa d’Espanya'”.

Comparteix

Icona de pantalla completa