Diari La Veu del País Valencià
Sanitat llança una actualització de l’app GVA+Salut que permet accedir a més serveis i tràmits sanitaris

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública llança aquest dimarts, 20 de novembre, l’última actualització de l’app GVA+Salut, que compta ja amb 272.806 descàrregues des de la seua posada en funcionament en maig de 2017.

Aquesta versió (3.1.0) presenta una sèrie de novetats destinades a optimitzar els serveis que ofereix l’aplicació. En aquest sentit, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha destacat que “seguim treballant per a millorar dia a dia els recursos assistencials per als usuaris de la sanitat pública valenciana”.

A més, la titular de Sanitat també ha afegit que “les noves tecnologies són les nostres grans aliades per a facilitar l’accés als serveis sanitaris a tots els ciutadans”. “El passat mes de juliol vam fer un gran pas amb la incorporació dels serveis de farmàcia per al seguiment de tractaments en l’app i ara hem afegit noves prestacions, com ara l’accés directe al telèfon d’atenció a la infància o al de prevenció de suïcidis i l’accés directe a la web de Conselleria per a la tramitació d’ajudes al copagament”, ha detallat Barceló.

Quines novetats incorpora l’aplicació?

Les noves funcionalitats que destaquen en aquesta última versió són la incorporació del telèfon d’atenció a la infància 116111 i el de prevenció del suïcidi 717 003 717, que s’afegeixen al telèfon d’assistència per a emergències 112 i al d’atenció a víctimes de maltractaments 016 amb què ja comptava l’aplicació.

L’última actualització de GVA+Salut també incorpora nous botons que possibilitarà als usuaris la consulta de serveis i tràmits sanitaris a través de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat en relació a vacunacions, la sol·licitud de la targeta sanitària europea i les ajudes al copagament, entre d’altres.

Respecte a les millores tècniques, cal destacar que s’han eliminat algunes incidències que encara existien en les antigues versions, relacionades amb l’emmagatzematge del justificant d’assistència en la galeria d’imatges del telèfon o la integració del calendari del dispositiu mòbil per a guardar els recordatoris de les cites mèdiques.

Un altre aspecte tècnic destacable és la compatibilitat amb la versió 4 d’Android, ja que en la versió actual s’exigeix que el dispositiu tinga com a mínim la versió 5. L’aplicació està disponible per a iOS i Android i, des que es va llançar, s’han realitzat 95.666 descàrregues en el primer sistema operatiu i 177.140 en el segon.

Comparteix

Icona de pantalla completa