Detinguts a València dos joves per la presumpta agressió d'una periodista el 9 d'Octubre

Segons el relat de la víctima, va rebre "insults masclistes i escopinyades" mentre intentava gravar una de les concentracions vespertines de la diada del País Valencià
/ València
18 novembre 2018 01:00h

Agents de la Policia Nacional han detingut a València dos joves, de 24 i 27 anys, com a presumptes autors dels delictes de coaccions i incitació a l'odi després d'atacar presumptament una periodista durant una de les manifestacions que van tindre lloc el passat 9 d'Octubre al centre de la ciutat, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

Els fets van ocórrer en una de les marxes que es van celebrar durant la vesprada del dia 9 d'Octubre a València, en la qual una periodista que intentava gravar la mobilització va ser presumptament atacada per un grup de persones d'ideologia radical que li van impedir violentament realitzar el seu treball.

Durant l'episodi, la víctima va rebre "nombroses escopinyades, amenaces i insults masclistes i, fins i tot, li van arribar a arrabassar d'una forta estirada el mòbil".

Després de les investigacions dels policies, els sospitosos van ser identificats i arrestats. Segons ha assegurat la Prefectura, romanen obertes les investigacions a la identificació i la detenció d'altres possibles implicats.

Els detinguts, que comptaven amb antecedents policials, van ser posats en llibertat després de prendre'ls declaració, advertits de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan se'ls ho requerisca.

next