Diari La Veu del País Valencià
Bonig assegura que el seu partit ha creat més llocs de treball que l’esquerra

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha criticat la “falsa superioritat moral de l’esquerra” i ha afegit que “cap partit ha fet tant com el PP pels ciutadans creant ocupació i igualtat d’oportunitats per a tots”.

Bonig es va pronunciar en aquestos termes aquest divendres a la nit a Agost (l’Alacantí), on va presentar Juanjo Castelló com a candidat del PP a l’alcaldia, en un auditori en què també van estar presents el president dels populars de la demarcació d’Alacant, José Císcar, i el president de la Diputació, César Sánchez, ha indicat la formació en un comunicat.

La presidenta del PPCV va recordar que Puig “és president de la Generalitat amb el pitjor resultat de la història del PSPV”. “Va dir que arribaven els nous governs per a canviar la vida de les persones i tres anys han servit per a veure com els pactes d’esquerra s’han sustentat en un repartiment de poder i han sigut un fracàs. En la Generalitat, si aguanten, és pel poder i la butaca. L’esquerra en estat pur és demagògia i propaganda, que es manté per una aliança d’interessos”, va manifestar la líder popular.

Així, Bonig va criticar que “malgrat les ofertes que ha fet a Puig, el PSPV prefereix governar amb separatistes i populistes abans que arribar a aliances amb el PPCV per a tirar endavant la Comunitat”.

D’altra banda, la també va diputada va assegurar que el Consell del Botànic “ha coartat la llibertat educativa dels pares i ha buscat en tot moment la confrontació”. “Necessiten confrontació perquè no saben treballar. Destruir és fàcil, el que és difícil és construir. Per a governar cal saber cedir. Sempre que ha governat el meu partit a Espanya ha sabut sumar i anteposar els interessos comuns als propis”, va sentenciar.

Comparteix

Icona de pantalla completa