Diari La Veu del País Valencià
À Punt promociona la seua programació infantil i familiar amb el festival itinerant La Colla en Ruta

À Punt presenta en societat la seua programació infantil i familiar i els seus protagonistes amb el cicle de festivals itinerants La Colla en Ruta. La primera parada serà al parc Ribalta de Castelló de la Plana el dissabte 1 de desembre amb un complet programa d’activitats, concerts, tallers i col·laboracions. La presentació, d’accés lliure per a tothom, es va haver d’ajornar en octubre a causa del temporal de pluja.

Els personatges més populars dels mitjans públics valencians, com ara els Bíters, tindran un protagonisme especial durant la jornada i interactuaran amb el públic. La Colla en Ruta compta també amb la participació dels programes més coneguts de la graella televisiva d’À Punt.

Així, els espais Animalades, Magnífics, Rosquilletres, L’estudi o Catacric, catacrac col·laboren amb tallers educatius, espectacles de màgia, concursos, actuacions musicals i sessions de teatre. A més, s’habilitarà una zona amb ludoteques infantils dissenyades per a l’ocasió. L’esdeveniment començarà a les 10.30h i s’allargarà fins a ben entrada la vesprada, al voltant de les 19.00h.

En total, hi haurà una quinzena d’espectacles en dos grans escenaris i diversos espais. Entre d’altres, cal destacar la participació de Dani Miquel i del grup de rock infantil Ramonets. També hi estaran grups populars de l’escena valenciana, com ara Las Auténticas, que actuaran amb Senior i el Cor Brutal.

A més, pujaran a l’escenari Mireia Vives i Borja Penalba en companyia d’Alberto Gambino. Limbotheque, Scura Splats i Trobadorets completaran un cartell que naix per a “complir les expectatives dels més menuts de la casa i, per descomptat, de la resta de la família, que també gaudirà d’un dia festiu”, asseguren des d’À Punt.

Està previst que el festival La Colla en Ruta recórrega durant els mesos vinents diferents ciutats i pobles valencians amb l’objectiu d’oferir a les famílies jornades educatives i d’oci amb els nous personatges i les noves propostes dels mitjans públics valencians.

Comparteix

Icona de pantalla completa