Diari La Veu del País Valencià
Ribó, sobre el deute de La Marina: Sánchez ens ha donat el seu compromís; ara, falta concretar les formes

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat aquest dimecres que La Marina té “un problema històric” que s’ha de “solucionar”, encara que queda per acordar la forma en què s’ha de fer front a la situació. A més, ha volgut deixar clar que confien en el compromís que els va traslladar l’executiu de Sánchez: “Tenim el compromís de fer-ho però el que s’ha de concretar és com fer-ho”.

Ribó, que ha participat en les VI Jornades de la Xarxa Espanyola de Compostatge (REC), organitzades per l’Institut Valencià de Recerques Agràries i Global Òmnium, s’ha pronunciat en aquestos termes a preguntes dels mitjans després de la reunió d’aquest dimarts a Madrid, en què la Generalitat, l’Ajuntament de València i el govern espanyol van acordar convocar a mitjan desembre el Consell Rector del Consorci València 2007 per a donar una “solució definitiva per a La Marina que garantisca la seua viabilitat i potencie aquest projecte”.

Ribó ha afegit que, a més, hi ha “molts altres aspectes” per a engegar “en una Marina que ja està funcionant de forma òptima i amb beneficis d’explotació però que té el problema històric d’uns deutes que hem de solucionar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa