Diari La Veu del País Valencià
Enric Lluch i Maria Victòria Secall guanyen els Premis Literaris Ciutat de Carlet

El Premi de Narrativa Ciutat de Carlet ha sigut el darrer guardó que s’ha endut Enric Lluch (Algemesí, 1949) per la seua obra El mundial de la Patagònia, mentre que Maria Victòria Secall (Palma de Mallorca) va ser la guanyadora del Premi de Poesia Xavier Casp que convoca l’Ajuntament de Carlet junt amb Editorial Neopàtria amb el poemari El perfum del llorer.

En aquesta tercera edició dels guardons literaris, un total de 30 originals es van presentar al Premi de Poesia Xavier Casp i 15 manuscrits van optar al Premi de Narrativa Ciutat de Carlet. El jurat d’ambdós guardons va destacar el bon nivell de les obres presentades aquest any. Així doncs, el passat dissabte, 10 de novembre, es va celebrar la gala de lliurament dels premis a la Sala Siglo XXI de l’Alcúdia.

L’escriptora mallorquina Maria Victòria Secall es va erigir amb el poemari El perfum del llorer com a guanyadora del premi de poesia dotat amb 1.500 euros i la publicació de l’obra dins de la col·lecció Mare Nostrum d’Editorial Neopàtria. Mentre que l’escriptor i exconseller del Consell Valencià de Cultura, Enric Lluch, va ampliar el seu palmarés en aconseguir el premi de narrativa amb el llibre El mundial de la Patagònia, un guardó dotat amb 1.500 euros i la publicació del títol en la col·lecció Manuzio Narrativa d’Editorial Neopàtria.

Maria Victòria Secall va guanyar amb el poemari El perfum del llorer. / EDITORIAL NEOPÀTRIA

Comparteix

Icona de pantalla completa