Diari La Veu del País Valencià
Bonig anuncia que, si governa, ubicarà la seu de la Conselleria de Turisme a Benidorm

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat aquest diumenge que si els valencians “donen suport al PP en les pròximes eleccions, la conselleria de Turisme tindrà la seu a la localitat de Benidorm” amb l’objectiu de “vertebrar la Comunitat i aprofitar un model d’èxit”. Actualment, Turisme és una Secretaria Autonòmica dependent de Presidència.

Bonig ha fet aquest anunci després d’assistir a la tradicional mascletà de les festes de Benidorm, on ha assenyalat que “són unes festes que barregen la tradició i els orígens d’una localitat amb el seu caràcter internacional”.

A més, ha assenyalat que el PPCV “es compromet amb la província i la ciutat d’Alacant” i “amb el gran treball que estan fent des de l’Ajuntament de Benidorm per a convertir el municipi en la primera destinació turística intel·ligent i sostenible, una certificació que li dóna qualitat al turisme valencià”.

Per això, ha indicat, si guanya el PPCV, faran “que la conselleria de Turisme estiga situada en aquesta localitat, perquè és la ciutat que representa el millor de la Comunitat Valenciana, l’esperit emprenedor i la seua capacitat d’adaptació a les noves necessitats del turisme”.

“Comptem amb la ciutat que s’ha convertit en el major referent turístic internacional, que està en constant dinamisme i transformació”, ha dit Bonig. “Per això és fonamental donar suport institucionalment a Benidorm i al projecte turístic consolidat que representa”, ha assenyalat.

Bonig ha afegit que aquesta decisió pretén “vertebrar la Comunitat i aprofitar un model d’èxit com és Benidorm”. “De Benidorm al món, del model turístic de la Comunitat al món, perquè tots coneguen un model de transformació i adaptació constant”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa