El govern espanyol aprovarà a finals de mes la reforma constitucional per a limitar els aforaments

Sánchez presumeix dels seus plans per a retirar les restes de Franco del Valle de los Caídos abans que comence 2019
10 novembre 2018 01:00h
Sánchez va anunciar aquest dimecres canvis en la llei després de la decisió del Suprem sobre l\'impost de les hipoteques.

El Consell de Ministres aprovarà a finals de mes l'anunciada proposta de reforma constitucional per a limitar els aforaments. Així ho ha anunciat el president espanyol, Pedro Sánchez, en un acte polític del PSOE a Fuenlabrada, en què Sánchez també ha presumit de la seua acció de govern.

Entre altres coses, Sánchez ha celebrat el compromís de l'executiu espanyol perquè en 2019 no hi haja a l'Estat un "mausoleu d'homenatge a un dictador", en referència als plans de l'executiu per a exhumar la tomba de Franco al Valle de los Caídos.

A més, ha fet referència al decret llei que ha entrat en vigor aquest dissabte perquè siga la banca qui assumisca l'impost de les hipoteques: "La societat espanyola va ser solidària amb la banca i la solidaritat és recíproca". 

També ha citat altres mesures impulsades pel govern espanyol, com ara la revalorització de les pensions, "la fi de la llei Wert" o la reversió dels "aspectes més lesius de la reforma laboral del PP". 

next