Diari La Veu del País Valencià
La ‘festa’ del Coco Loco pot costar-li dos milions a Gandia
Europa Press / Gandia

Així ho ha indicat l’edil del PSPV Vicent Mascarell després que aquest establiment de la Platja de Gandia haja presentat una reclamació a l’Ajuntament en la qual sol·licita dos milions d’indemnització, després que el Consistori li retirara la llicenciada d’activitat com a conseqüència del Pla d’Usos de Primera Línia de Platja aprovat el passat any.

Mascarell ha assegurat que l’alcalde està “incapacitat per a parlar de bona gestió” i ha criticat que Torró “ha incomplit fins i tot la seua paraula a la discoteca, a qui va prometre el trasllat a canvi de pagar el lloguer del local”.

“És l’impagament del lloguer per part de l’Ajuntament el que motiva l’empresa a reclamar la indemnització”, ha dit, i ha lamentat que l’alcalde “ja no paga ni a Coco Loco i per açò la seua festa ens costarà dos milions d’euros als gandians”.

Segons Mascarell, “en la festa del PP de Gandia ells conviden, però tu pagues. L’alcalde empresari ja no sap ni negociar. Tanca un lloguer amb l’empresa que després no paga, i com no té paraula ara l’empresa ens reclama els diners”.

Comparteix

Icona de pantalla completa