Diari La Veu del País Valencià
Air Nostrum busca tripulants de cabina de passatgers

Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Ibèria per a vols regionals, inicia un nou procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP) per a incorporar a la seua plantilla.

En aquest nou procés es realitzaran avaluacions en cinc ciutats. En novembre, la gira s’inicia el dimarts 20 a València i la resta de proves seran el dijous 22 a Santander, el dimarts 27 a Vigo i el dijous 29 a Saragossa. En desembre es tancarà aquest període de selecció amb una nova jornada el dijous 13 a Madrid, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Els interessats a assistir als processos de selecció poden consultar els requisits en la web de la companyia, on podran inscriure’s per a la jornada introduint el seu curriculum vitae (CV). Els preseleccionats seran citats per l’empresa per a l’entrevista personal, a la qual hauran d’acudir amb dues fotos de carnet i una de cos sencer; una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat (DNI) i, si calguera, el permís de residència i treball; tres còpies del CV, i una certificació dels estudis cursats.

Aquells que superen l’entrevista i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació amb la qual aconseguiran el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran realitzar la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Amb més de 73.000 vols i 4,3 milions de passatgers anuals, Air Nostrum és la companyia líder de l’aviació regional a l’Estat i una de les majors aerolínies europees de la seua classe. Opera per al Grup Iberia sota la marca Iberia Regional Air Nostrum, factura 458 milions d’euros i compta amb més de 1.400 empleats.

Comparteix

Icona de pantalla completa