Diari La Veu del País Valencià
‘Turandot’, l’opera més vista de totes les pretemporades de les Arts

Turandot, de Puccini, s’ha convertit en el títol d’òpera més vista en les quatre pretemporades amb preus populars del Palau de les Arts.

La reposició de la celebrada producció de les Arts, gràcies a la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, ha superat el 99% de l’aforament de la Sala Principal en les sis representacions, dedicades a la memòria de la soprano Montserrat Caballé, que va morir el passat 6 d’octubre.

Exactament, Turandot ha aconseguit una mitjana del 99,15% d’ocupació, que millora els registres d’altres títols lírics de pretemporades anteriors com ara La Bohème, de Puccini, (98,6%); L’elisir d’amore, de Donizetti, (87,2%), o Madama Butterfly, també de Puccini (99%).

En total, 8.376 espectadors han gaudit d’aquest drama líric en tres actes amb posada en escena del famós cineasta Chen Kaige, que, a un mes de l’estrena, el passat 17 d’octubre, va penjar el cartell de localitats esgotades per a totes les representacions.

Es tracta de la quarta ocasió en què l’enclavament cultural programa Turandot, però és la primera vegada que s’ofereix amb entrades entre 7 i 50 euros, dins de les tarifes populars que el centre d’arts aplica als espectacles de pretemporada.

Comparteix

Icona de pantalla completa