Diari La Veu del País Valencià
Barcala considera que el PPCV ha sabut renovar-se després de les eleccions de 2015

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala (PPCV), considera que la seua formació ha “reaccionat” als mals resultats que van tindre en les passades eleccions autonòmiques i municipals de 2015. Al seu parer, el missatge que es va transmetre va ser: “O regeneren i renoven o el seu projecte no és creïble i està acabat”.

En una entrevista concedida a Europa Press, al cap de sis mesos de prendre possessió del càrrec d’alcalde, Barcala ha opinat que s’ha “reaccionat” i ha precisat que “la prova” està en el fet que els resultats han anat “millorant” i ha plantejat que té com a objectiu “no donar per perduda” la legislatura “pels alacantins”. Així, s’ha referit als acords aconseguits per a la baixada d’impost o la cancel·lació del pla d’ajust.

“La responsabilitat que tenim ara mateix és recuperar tot el terreny perdut de 2015”, ha continuat i ha al·legat que per a 2019 cal “demostrar que hem sigut capaços de fer aquest treball”.

Sobre aquest tema, ha indicat que el PPCV ja està treballant per a les properes eleccions i per a això s’està “completant” el procés d’elaboració dels cap de llista en cada municipi, un procés “fonamental, amb 141 municipis, perquè cal respondre a les expectatives de la ciutadania”.

Així mateix, ha recordat que l’agrupació local d’Alacant va celebrar la seua convenció en setembre i que “va servir principalment per a visibilitzar que hi ha un projecte i un lideratge”.

L’edil també ha defensat que ara ja “es pot estar parlant de quin projecte té el PPCV” per a Alacant per al 2019: “Sabem el vol que la gent i el que hem de fer per a atendre les seues necessitats”.

D’altra banda, l’alcalde ha assegurat que l’actual equip de govern es va trobar a la seua arribada, l’abril passat, amb àrees on “no es va signar res de res en mesos”, cosa que va deixar al consistori “completament paralitzat” amb “moltíssimes tasques pendents i factures sense despatxar en quantitats alarmants”.

Barcala ha indicat que s’ha hagut de “reforçar” departaments per a “posar al dia” a l’ajuntament perquè “la situació d’Echávarri bloqueja a tots els regidors”.

Comparteix

Icona de pantalla completa