Diari La Veu del País Valencià
La Guàrdia Civil deté diverses persones en una operació contra una xarxa d’apostes i jocs

La Guàrdia Civil ha engegat aquest dilluns una operació amb escorcolls contra una suposada xarxa d’apostes i jocs, segons han informat a Europa Press fonts policials que es troben al capdavant de la investigació. Els agents estan desenvolupant l’operació en diverses demarcacions –entre elles, València– contra presumptes falsejaments de partits de tenis i d’apostes fraudulentes, segons han informat a EFE fonts de la investigació.

Les mateixes fonts han assenyalat que en la trama vinculada amb el tenis no figura cap jugador professional de renom. En concret, s’investiga la relació d’esportistes semiprofessionals amb la manipulació de partits amb l’objectiu de guanyar apostes online en portals d’Internet especialitzats en aquesta temàtica.

L’operació, declarada secreta, està dirigida pel Jutjat d’Instrucció número 5 de l’Audiència Nacional. El jutge encarregat és José de la Mata i la seua investigació se centra en partits de tenis de les categories ITF Futures i Challenger. En les diligències policials participa la unitat de Delinqüència Econòmica de la Policia Judicial de la Comandància de Madrid, entre altres efectius desplegats per diferents demarcacions.

En desembre de 2016, agents de la Guàrdia Civil de la Comandància de Madrid van dur a terme una altra operació de les mateixes característiques en què es van arrestar 34 persones, entre ells sis jugadors sènior i amateurs.

Comparteix

Icona de pantalla completa