Diari La Veu del País Valencià
Mostra Viva del Mediterrani tanca aquest cap de setmana la seua edició més exitosa

La Mostra Viva del Mediterrani afronta aquest cap de setmana el tancament de la seua edició “més exitosa” amb l’espectacle de circ The Power of the 80’s, d’Eddy Eighty, que ha sigut traslladat al Centre del Carme per motius climatològics. Aquest fet també ha obligat a suspendre les actuacions programades per a aquest diumenge als Jardins del Palau, segons ha informat l’organització en un comunicat.

El festival ha celebrat aquest dissabte la seua jornada de dansa amb la participació de l’escola Mar en Dansa, la companyia Taconterra, el ghanés Richard Kobena i la Federació Valenciana de Folklore, que ha tingut com a escenari la sala Capitular del Centre del Carme “amb gran assistència de públic”.

A més, l’Aplec de dansa tancarà les seues portes aquest dissabte amb l’última sessió doble en la sala Off a les 20.30h, després de registrar aquest divendres “un ple absolut”. Els tallers de Mostra Educativa programats per a diumenge al MuVIM es desenvoluparan amb normalitat.

La Mostra Viva del Mediterrani deixa així pendent el lliurament dels premis Pont del Mediterrani que havia d’haver-se celebrat aquest divendres 19 d’octubre, però que va haver de ser ajornat per la pluja.

Comparteix

Icona de pantalla completa