Diari La Veu del País Valencià
Rubén Moreno abandona la presidència de la gestora del PP de València

El president de la gestora del Partit Popular de la demarcació de València, Rubén Moreno, ha anunciat la seua “decisió personal” de deixar aquest càrrec, que ocupa des de juny de 2017, per a centrar-se en la seua labor com a parlamentari en el Congrés dels Diputats.

Moreno ha assenyalat que pren aquesta decisió “havent complit” la missió que inicialment se li va encomanar i ho fa perquè la gestora afronte la preparació de les eleccions autonòmiques i municipals de 2019 sense que la seua activitat a les Corts generals “afecte les necessitats del PP de la província de València”.

Segons un comunicat del PPCV, aquesta decisió ha sigut consensuada amb la direcció regional i estatal per a “maximitzar els esforços” a les Corts generals i en un territori amb 266 municipis que “encara un període electoral significatiu, dues responsabilitats que requereixen de la dedicació més gran possible”.

Així mateix, el senador valencià Antonio Clemente també abandonarà el seu càrrec en la gestora, amb l’objectiu de centrar la seua activitat en la cambra alta, on ha assumit noves responsabilitats.

Comparteix

Icona de pantalla completa