Diari La Veu del País Valencià
Zoo, Talco i Els Catarres encapçalen el cartell d’aquest Festivern

Zoo, Talco i Els Catarres són els grups que protagonitzen el cartell del Festivern 2018, que celebrarà la catorzena edició els dies 29, 30 i 31 de desembre a la localitat de Tavernes de la Valldigna (la Safor).

La trobada decideix acomiadar l’any amb un cartell potent, divers i reivindicatiu protagonitzat per desenes de formacions musicals que viatgen del rock al rap, del reggae a la música electrònica i de l’ska al hip hop passant pel mestissatge dels ritmes mediterranis, segons explica l’organització en un comunicat.

El festival afronta una nova edició amb un cartell que acull en un mateix escenari les actuacions de SFDK, Auxili, Els Catarres, Smoking Souls, Mafalda, Plan B així com les actuacions de Jazzwoman_Periferia, The Dance Crashers i Machete en Boca.

El festival s’instal·la per huitena vegada consecutiva a Tavernes de la Valldigna, on, a més dels concerts, es podrà gaudir d’una zona d’acampada gratuïta i d’un bon nombre d’activitats culturals i esportives. En aquesta ocasió no hi haurà concerts a la casa de la Cultura de Tavernes perquè les seues instal·lacions es troben immerses en un procés de reforma.

En només 48 hores es van esgotar els abonaments a preu reduït que permetien gaudir de vora una trentena de concerts. A partir d’aquest dimecres, 17 d’octubre, tornen a estar a la venda en la web del Festivern a 30 euros. L’abonament permetrà l’accés al recinte durant els tres dies del festival. A més, es posarà a disposició dels festivalers la possibilitat d’adquirir les entrades en taquilla, fins a completar aforament, per 36 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa