Ferri: ‘El PP ha permès enriquir-se les empreses de la ITV a costa dels valencians’

Compromís considera que la baixada de les tarifes de la ITV “evidencia que no hi ha cap tipus de justificació de per què al territori valencià estem pagant el preu més car de tot l’estat”
28 març 2014 01:00h
RedactaVeu / València

El diputat de Compromís, Fran Ferri, ha assenyalat hui que la baixada de les tarifes de la ITV anunciada pel Consell “evidencia que no hi ha cap tipus de justificació de per què al territori valencià estem pagant el preu més car de tot l’estat per passar aquestes revisions de vehicles”.

Per a Ferri “la reducció de la sonometria d’un preu de 9,3 a 2,48 euros constata el sense sentit d’aquesta prova. Hem de recordar que som l’única autonomia on els vehicles estan obligats a passar-la perquè els components que es revisen ja han sigut testats prèviament en la revisió mecànica del vehicle. Amb la sonometria paguem dues vegades pel mateix”.

Des de Compromís es denuncia que amb la inútil prova de sonometria pagada a preu d’or pels valencians des que fou instaurada l’any 2004 el govern del PP ha regalat 135 milions d’euros extra a les empreses concessionàries de la ITV, un servei públic privatitzat que acabà en mans d’empreses pròximes al PP. 

next