Diari La Veu del País Valencià
El PSPV s’acomiada de la seu de Blanqueries amb un viatge a través de la història del socialisme valencià

El PSPV tanca aquesta setmana la seua històrica seu del carrer Blanqueries de València amb una sèrie d’actes culturals, com ara una exposició fotogràfica i dues conferències relacionades amb la història i el recorregut del socialisme valencià. Per a l’última setmana en la qual aquest partit ocuparà aquesta seu, molt pròxima a les Torres dels Serrans, per a traslladar-se a un altre emplaçament a la ciutat, ha organitzat la setmana cultural ‘Abanderem el progrés’ com a símbol que s’obri “un nou temps” del socialisme valencià. Segons ha indicat el secretari d’Organització, José Muñoz, es pretén visibilitzar el “nou temps” que representa el Partit Socialista del País Valencià després de la victòria que va portar a Ximo Puig a la Presidència de la Generalitat en 2015.

A partir d’ara la seu de l’estructura nacional, provincial i de València del PSPV se situarà en dues plantes del número 48 de l’avinguda de l’Oest, una de les quals (la quarta) ja ha sigut reformada i en l’altra (la cinquena) falten “xicotets retocs”. A més el PSPV negocia l’obertura d’un local comercial per a situar una oficina del candidat que permeta donar a conéixer “encara més si cap” la candidatura de Puig a la Presidència de la Generalitat en les pròximes eleccions autonòmiques, ha explicat Muñoz en roda de premsa.

Aquesta oficina, que podria continuar oberta com a oficina d’atenció a la ciutadania més enllà dels comicis en funció de la resposta social que tinga, està situada a escassos metres de la nova seu, en un carrer per als vianants, segons ha avançat el secretari d’Organització del partit.

Respecte a la setmana cultural que ha preparat el PSPV al carrer Blanqueries, aquest dilluns a les 19.30 hores s’inaugura una exposició fotogràfica a la sala Ernest Lluch sobre la unificació al llarg de la transició del Partit Socialista del País Valencià, el PSOE, el Partit Socialista Popular i Unitat Socialista i que fa un recorregut per la història del socialisme valencià que acaba amb la consecució de la Presidència de la Generalitat per Ximo Puig. El president i secretari general del PSPV estarà present en aquesta exposició fotogràfica, així com la candidata a l’alcaldia de València, Sandra Gómez.

El dijous 18 d’octubre a les 19 hores s’oferirà la xarrada ‘Unificació del socialisme valencià’, que serà moderada per la presidenta del partit, Juana Serna, i en la qual intervindran l’expresident de la Generalitat Joan Lerma; Vicent Garcés, en representació d’Unitat Socialista; Vicent Soler, pel PSPV, i Víctor Fuentes, pel Partit Socialista Popular. L’endemà, se celebrarà la conferència ‘El socialisme valencià en el segle XXI’ en la qual participaran Sandra Gómez, Carlos Fernández Bielsa, Rubén Alfaro, José Chulbi, Tania Baños i Amparo Marco, i que serà moderada pel secretari general de Joventuts Socialistes, Fran López.

El divendres a les huit de la vesprada es farà la clausura i l’acte de comiat de la seu amb la intervenció de Ciprià Ciscar, que era secretari d’Organització federal en el moment de la compra de la seu de Blanqueries, i amb l’assistència dels tres secretaris generals que ha tingut el PSPV en aquesta seu: Joan Ignasi Pla, Jorge Alarte i Ximo Puig, que tancarà la celebració.

Comparteix

Icona de pantalla completa