Diari La Veu del País Valencià
Més de 120 músics acomiadaran amb Andreu Valor la trobada de Música del Mediterrani

Més de 120 músics acomiadaran aquest diumenge la VI edició de la Trobada de Música del Mediterrani, amb un concert al Claustre de la Nau de la Universitat de València en què el cantautor valencià Andreu Valor estarà acompanyat per la Societat Escolar Musical de l’Olleria i el cor de l’Eliana, a més de pels seus músics habituals.

El concert, que donarà començament a les 12 del migdia, tindrà com a base musical el disc Bandautòrium, un projecte gravat en 2015 en el qual Valor i la Banda de l’Olleria van treballar per a adaptar simfònicament temes del cantant i de poetes com Vicent Valls, Manuel García Grau, Vicent Andrés Estellés i Ovidi Montllor.

Aquesta iniciativa ha estat presentada a diverses ciutats espanyoles amb l’acompanyament d’altres bandes convidades, si bé aquesta serà la primera ocasió en què el concert creixerà de forma considerable amb la presència del Cor de l’Eliana, que ja ha col·laborat en diverses ocasions amb Mostra Viva.

El concert serà gratuït i d’entrada lliure fins a completar l’aforament, segons un comunicat de l’organització. Andreu Valor ja ha actuat anteriorment en emplaçaments emblemàtics de la ciutat de València, com ara el Teatre Principal o la Plaça de Bous.

La Societat Escolar Musical Santa Cecília de l’Olleria va ser una de les vencedores de la Segona Secció del Certamen Internacional de Bandes Filarmonia d’Ouro en 2017 i el Cor de l’Eliana és un dels més destacats cors no professionals del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa