Diari La Veu del País Valencià
Belén Hoyo assegura que Camps no es troba entre els aspirants que Casado sospesa per a l’Alcaldia de València

La diputada valenciana i portaveu adjunta del PP al Congrés dels Diputats Belén Hoyo assegura que el partit compta amb moltes persones que volen ser candidates a l’Alcaldia de València i que estan preparades no solament per a assumir aquest repte sinó per a governar l’Ajuntament.

En una entrevista amb l’Agència EFE, la també membre del Comité Electoral del PP i un dels principals suports de Pablo Casado afirma que, fins a on ella sap, en la llista d’aspirants que Casado sospesa per a l’Ajuntament de València l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps, no es troba. Un desig que l’excap del Consell va mostrar recentment en una entrevista.

Així mateix, assenyala que encara que no s’ha concretat cap perfil per a optar a aquesta candidatura i que es buscarà una persona que, a més d’agradar i ser ben vista pels valencians, tinga els requisits per a poder recuperar l’Alcaldia de València en 2019.

Està convençuda que Casado es reunirà molt prompte amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, per a afrontar aquesta qüestió i prendre una decisió de forma coordinada.

“Treball impecable a les Corts”

Hoyo defensa l'”impecable” treball que està fent el partit a les Corts, liderat també per Bonig, i afirma que la seua experiència els ve “molt bé”, per la qual cosa mantenen una coordinació diària en moltes qüestions.

“Isabel és una gran líder del partit i és referent també per al PP d’Espanya”, assegura, i destaca la bona relació que existeix entre Casado i Bonig, la qual cosa “farà que puga haver-hi una molt bona sintonia en tota la campanya electoral i en el futur”.

Casado “té clar que el PPCV és fonamental, no solament pel nombre d’afiliats sinó perquè és una Comunitat molt important” i, a més, té “una gran vinculació amb aquesta terra”, coneix “de primera mà les inquietuds i qüestions que importen a la Comunitat i li té un gran afecte”, afegeix.

Comparteix

Icona de pantalla completa