Diari La Veu del País Valencià
Fabiola Meco renuncia a presentar-se a les primàries de Podem: És una decisió ferma i meditada

La portaveu adjunta de Podem a les Corts Fabiola Meco ha anunciat aquest dijous la seua voluntat de no concórrer a les primàries de la formació de cara a les eleccions valencianes de 2019: “És una decisió ferma i meditada, fruit d’una reflexió personal”.

Així ho ha indicat en un comunicat la diputada, que ha assegurat “el treball intens amb la mirada posada sempre en les necessitats de la ciutadania, especialment de la més vulnerable”, en aquestos darrers quatre anys.

“Conscient de la capacitat de la política per a donar respostes, confie a haver-les afavorit des del meu compromís responsable i actiu com a representant de les valencianes. Quatre anys d’intens aprenentatge i de satisfaccions i anhels en gran part assolits. Queden encara molts reptes pendents, en alguns d’ells estic immersa, i seguiré treballant per a veure’ls complits”, ha agregat. Així mateix, ha assegurat que “com a dona de principis” continuarà “perseverant, com sempre, per a aconseguir una societat més justa i igualitària, una societat menys excloent”.

Podem ha arrancat aquest dimecres el procés de primàries per a triar els candidats que concorreran en les eleccions europees, autonòmiques i municipals que tindran lloc en maig de 2019. Els resultats de les votacions es donaran a conéixer el 27 de novembre.

La candidatura que més presenta incògnites és la de la Generalitat. El secretari general, Antonio Estañ, està impulsant la candidatura de l’exdiputat i professor de Dret Constitucional en la Universitat de València Rubén Martínez Dalmau però no es descarta que sorgisquen rivals des del sector ‘pablista’ i des del de l’anterior líder autonòmic Antonio Montiel.

Comparteix

Icona de pantalla completa